Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
30.01.2022 Tisková zpráva Statutárního magistrátu Zlín

U příležitosti oslav města sehrají Berani výroční utkání, výtěžek půjde na zlínský sledge hokej

Oslavy 700. výročí Zlína zavítají na Zimní stadion Luďka Čajky. V rámci 53. kola Tipsport extraligy odehrají zlínští Berani duel proti kladenským Rytířům ve speciálních výročních dresech. Fanoušci Beranů, kteří se nedostanou na Zimní stadion Luďka Čajky, budou moci utkání sledovat zdarma online. Výtěžek z dražby dresů půjde na podporu zlínského sledge hokeje, za což náš klub představitelům města Zlína a klubu PSG Berani Zlín moc děkuje.

Aktuální sezona neprobíhá podle představ samotného týmu, ani fanoušků. Každé utkání tak má nádech play off. Berani hrají o všechno, aby se vyhnuli přímému sestupu do Chance ligy. Obzvlášť důležitý bude souboj s kladenskými Rytíři, kteří jsou na aktuálně na předposlední pozici před Zlínem.


„Právě v utkání s Kladnem, které se odehraje ve čtvrtek 17. února, nastoupí zlínští hokejisté ve výročních dresech bez reklam, jejímž hlavním motivem bude 700ka a město Zlín. Dresy si budou moci fanoušci vydražit v aukci, jejíž výtěžek půjde ve prospěch sledge hokejového týmu SHK LAPP Zlín,“ sdělil primátor Zlína a prezident klubu, Jiří Korec.


Protipandemická opatření umožňují vstup na stadion pouze tisícovce návštěvníků. Klubu se podařilo vyjednat bonus pro své fanoušky, ti budou moci sledovat utkání zdarma prostřednictvím Hokejka TV. Přímý přenos utkání bude vysílat taktéž O2 TV. Akci podpořili partneři Tipsport extraligy a zlínského klubu, kteří umožnili odehrát celý zápas ve výročních dresech bez reklam, za což jim patří speciální poděkování ze strany statutárního města Zlín i vedení hokejového klubu ve Zlíně.

„700. výročí od své první písemné zmínky si město Zlín bude připomínat prostřednictvím různorodých akcí po celý rok 2022. Extraligové výroční utkání s Kladnem je první sportovní akcí oslav. Celý organizační tým oslav doufá, že výroční dresy přinesou zlínským hráčům štěstí. Chtěli bychom zároveň poděkovat klubu a jeho partnerům za vstřícnost stran veškerých příprav. Zároveň upozorňujeme, že může v návaznosti na epidemiologickou situaci nastat změna programu. O této bychom případně informovali prostřednictvím webu a sociálních sítí klubu, města i oslav 700. výročí,“ zakončil Tomáš Melzer, manažer komunikace oslav 700. výročí města.