Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
14.01.2022 Redakce

Zlínský deník : Poslední zápas základní části je tady. Sledge hokejisté Zlína přivítají Spartu

Poslední zápas základní části je tady. Sledge hokejisté Zlína přivítají Spartu

Sledge hokejisté Zlína mají před sebou poslední utkání základní části. V rámci dohrávky prosincového 9. kola, kdy byl duel odložen pro nemoc v kádru soupeře, přijede na Moravu pražská Sparta. Hraje se v sobotu 15. ledna od 15:30 hodin na zlínské PSG aréně.

Zlínští sledge hokejisté mají před sebou závěrečný duel základní části, kdy pro tabulku v nepodstatném zápase doma přivítají Spartu. Zvětšit fotkuKliknutím zvětšíte

Zlínští sledge hokejisté mají před sebou závěrečný duel základní části, kdy pro tabulku v nepodstatném zápase doma přivítají Spartu. | Foto: Veronika Janštová

Oba celky mají před sobotním duelem své pozice jasně rozdělené bez ohledu na výsledek. Zlín skončí třetí a vyzve v souboji o bronz Pardubice, Spartě bude patřit pátá pozice do série s Olomoucí.

"Zápas už o ničem nerozhoduje, takže se asi nedá čekat úplně boj o každý centimetr ledu. Rádi bychom do hry pustili širší kádr. Každopádně pořád je to ligové utkání, generálka na závěrečný dvojzápas," pověděl trenér SHK LAPP ZLÍN Tomáš Sedláček.

Pražané do Zlína přijedou se dvěma výhrami v řadě, kdy porazili Pardubice 4:2, Olomouc 2:1 a odpoutali se tak ode dna ligové tabulky.

První vzájemné utkání v letošní sezóně zvládl lépe Zlín, když zářijovou přestřelku na ledě soupeře zvládl poměrem 7:5.

Dohrávka 9. kola mezi SHK LAPP Zlín a Spartou Praha se hraje v sobotu 15. ledna na PSG aréně ve Zlíně, úvodní buly je v 15:30 hodin a vstupné je dobrovolné.

Autor: Jakub Kudláč

Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/hokej_region/posledni-zap...