Zlín

Sparta

so

21.9.

Zlín

Karlovy Vary

ne

22.9.

České Budějovice

Zlín

so

19.10.

Pardubice

Zlín

ne

20.10.

Zlín

Ostrava

so

2.11.

Zlín

Havířov

ne

3.11.

Olomouc

Zlín

so

16.11.

Zlín

Olomouc

ne

17.11.

Sparta

Zlín

so

30.11.

Karlovy Vary

Zlín

ne

1.12.

Zlín

České Budějovice

so

4.1.

Zlín

Pardubice

ne

5.1.

Ostrava

Zlín

so

18.1.

Havířov

Zlín

ne

19.1.

21.11.2015 Redakce

Brankář Molek udržel nulu a se svým týmem porazil Vídeň 8:0

V sedmém kole sledge hokejové ligy přivítal úřadující mistr ze Zlína na svém ledě Vídeň. Do branky LAPPu se po zranění v letošní sezóně premiérově postavil brankář Molek a hned udržel čisté konto. Nutno však podotknout, že za celé utkání si připsal pouze dva zásahy. Další střetnutí čeká tým Tomáše Sedláčka v neděli od devíti hodin ráno proti Českým Budějovicím.

Domácí měli od začátku utkání převahu a veškerý čas trávili před brankou brankáře Ossimitze, ovšem prosadit se dokázali až v 11. minutě, kdy z mezikruží přesně umístil svou střelu Pavel Julina. Netrvalo ani minutu a skóre se měnilo podruhé, kdy nadvakrát zblízka poslal puk do sítě David Palát.

Na začátku druhého dějství předvedli krásnou kombinaci David a Zdeněk Hábl, ona si několikrát vyměnili puk a nakonec zakončovali z bezprostřední blízkosti, druhý jmenovaný ale neuspěl. Gólu se ale Zdeněk Hábl dočkal ve 21. minutě, kdy se nejlépe zorientoval ve skrumáži. Do pauzy se poté ještě prosadil i David Hábl s Petrem Stodůlkou.

Ve 34. minutě se prvního zásahu v utkání dočkal brankář Molek, když na něj vyletěl puk ze skrumáže. Následně ale na 6:0 zvýšil z dorážky Zdeněk Šafránek, na listinu střelců se zapsal i Kamil Šnajdar a na konečné skóre upravil Zdeněk Hábl. Hosté sice v závěru měli početní výhodu a vzali si i oddechový čas, touženého snížení se ale nedočkali.

Vyloučení: 1:2 Využití: Bez V oslabení: Bez.

Podrobný onlajn přenos včetně animací z gólů naleznete zde: www.onlajny.com/match/index/date/2015-11-21/id/164544

Sestava Zlína: Molek – Julina, Z.Hábl, Šafránek – Palát, Stodůlka, Ligda, D.Hábl, Šnajdar, Slováček.

Sestava Vídně: Ossimitz – Ederdorfer, Schilcher – Wliszczak, Schellenberger, Reininger, Haindl, Krejcik, Habeler, Raphnel.

Branky a nahrávky: 11. Julina (Z.Hábl), 12. Palát, 21. Z.Hábl, 26. D.Hábl (Šafránek), 28. Stodůlka (Z.Hábl), 35. Šafránek (D.Hábl), 41. Šnajdar (Ligda), 44. Z.Hábl

Autor: Jakub Kudláč.